Om bloggen

Bloggen om damfotboll kan inte leverera alla nyheter från Damallsvenskan, Elitettan eller andra toppligor utanför Sverige. Det finns andra bloggare som sammanfattar många av de viktigaste nyheterna världen runt.

Jag har skrivit för damfotboll.com i tio år. Jag har besökt flera hundra matcher och skrivit matchreferat, rapporterat från Helsingfors, London, Kalmar och mest från Stockholm för sidan och intervjuat dussintals spelare för sidan, bland dessa Marta, Lotta Schelin, Christen Press, Ali Krieger, Lara Dickenmann, Laura Georges, Laura Kalmari, Victoria Sandell Svensson, Linda Sällström, Anja Mittag, Alexandra Popp, Dzsenifer Marozsan och Lena Goessling för att bara nämna några.

Och jag tänker fortsätta lite i det spåret. Intervjuer med fotbollsspelare, kommentarer om det som händer inom damfotbollen och matchreferat och bilder på dem matcher jag kommer att besöka och följa på plats.

 

3 thoughts on “Om bloggen

 1. The Observer

  Härligt Rainer med din/er blogg!!! Har du en version på tyska också? Tror du kan få fler som följer och kommenterar om du kan justera instruktionerna till svenska. Alles gefällt mir sehr!

  Gilla

  Svara
  1. Rainer Inläggets författare

   Jo, den tyska bloggen har funnits länge och det finns en liten skara på 100-200 som följer den, egentligen ganska stort intresse om man tänker på att det handlar om damfotboll i ett annat land. Men tack för stödet och tack för tipset, jag ska se till att försvenska så småningom här. Damfotboll.com kan inte ersättas, men jag är sugen på att det ska finnas något. Något annat blir det då, men ska skriva om det senare i veckan.

   Gilla

   Svara
 2. Carl

  Kanonbra blogg! Vilken guldgruva! Önskemål om analyser reportage.
  – damallsvenskan TV
  – pengasituationen inom Damfotbollen? SvFF, Uefa, sponsring mm

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s